SOETE activiteiten!

He jij!

Jij deed mee aan SOET of wilt meevieren met ons?
Dat kan!
We beginnen met een feestelijk ontvangst om 10 uur. Begin je dag met vrolijkheid en feestvreugde! Vanaf 10u30 zijn er voor elke leeftijdscategorie ateliers. Kom je niet graag alleen? Breng dan gerust een leeftijdsgenoot mee!

Inschrijven kan je hier doen.

6 - 8 jaar: Lettermixen

Tijdens dit atelier reizen we samen door een wereld vol letters en gekke woorden. We draaien gedichten door een mixer en voegen mooie tekeningen, grappige geluiden en wonderlijke bewegingen toe. Kortom een poëtisch avontuur voor iedereen die van schrijven houdt!

9 - 11 jaar: Postkaartpoëzie

Tijdens dit atelier maken we van ons eigen gedicht een prachtige postkaart. We stempelen, knippen en kleven erop los tot er een prachtig plaatje verschijnt. Op het einde neemt iedereen zijn of haar eigen poëtische kaart mee naar huis om op de koelkast te hangen of naar iemand te sturen.

12 - 14 jaar: DIY Poëziemagazine

Kunstenaars Ephameron en Kim Troubleyn nemen je mee op pad door de wondere wereld van de illustratie. Aan de hand van verschillende druktechnieken maak je een gelaagde prent bij jouw gedicht. Dankzij een systeem met werkstations rond diepte, compositie en licht kan zelfs een tekengroentje een knap resultaat boeken! De werken van alle deelnemers aan deze workshop worden uiteindelijk samengebundeld en gefotokopieerd met de teksten tot een heus zine  dat je mee naar huis mag nemen.

18 +Spoken Word

De Londens-Congolese dichter JJ Bola komt helemaal vanuit UK om aan jou een performance workshop te geven. Zijn grote motto is "een dichter verdient dezelfde status als een rapper". Dus bereid je voor op een wervelende voormiddag.

PS: Dit is een engelstalige workshop!

Ben jij tussen 15 en 17 jaar? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want jij mag namelijk kiezen uit twee workshops. Je mag je aansluiten bij de DIY workshop of de performance workshop van JJ Bola! 

 

 

>