Al die willen te kap'ren varen...

Wij nemen het roer over! Panamapapieren, besparingen op onderwijs en ministers die vinden dat we boven onze stand leven. Wij gaan niet akkoord en ondernemen poëtisch protest. Heb jij ook iets te zeggen? Lees dan snel verder en meld je aan voor onze nieuwe Zomerkaping!

Vind jij net als ons dat we er wél iets aan kunnen doen? En wil je daarvoor woorden gebruiken? Dat treft. Van 1 tot en met 5 augustus slaan wij opnieuw aan het kapen. Het principe is hetzelfde al vorig jaar: we komen een week samen met professionele coaches, schaven we aan ons eigen schrijven en amuseren ons vooral!

Wat en waar we precies kapen, is nog een groot geheim. We kunnen je alleen beloven dat we het dit jaar nog grootser en zotter zien dan De Poëziekrant kapen en dat je  met tekst, audio, social media, performance of nog iets helemaal anders aan de slag kan!


Vereisten:

- je bent niet ouder dan 30 jaar op het moment van je kandidaatstelling 

- je bent vrij van 1 tot en met 5 augustus en kan je ook daarvoor vrijmaken om bij ons op gesprek te komen

- je hebt een vlotte pen 

- je hebt veel goesting om een positieve boodschap naar de wereld sturen


Vier keer 'check'? Stel je dan kandidaat via dit formulier. Daarna duiken wij in alle inzendingen en nodigen we jou eventueel uit voor een bijkomend gesprek. Niet te lang twijfelen, gewoon doen.

Tot deze zomer! 

Voor vragen, opmerkingen of bemerkingen mag je altijd naar carlien@jeugdenpoezie.be mailen.

>