Iedereen de boeken in voor De Inktaap!

Ondertussen zijn ook wij op kantoor volop aan het lezen voor De Inktaap! Het ene boek vlot al wat beter dan het andere en we zijn razend benieuwd hoe alle jury's het aanpakken.

Hebben jullie een leesritueel, speciaal leesvoer (gaat lezen beter mét aangepaste snacks?) of een geheim leeslokaal? Laat het ons gerust weten via info@inktaap.be. We weten graag waar jullie mee bezig zijn én we zetten jullie leespraktijken graag in de schijnwerpers op de Facebook!

Kom je ergens op een moeilijk stuk in een boek, heb je net een geniale tip voor andere jury's of een knotsgek idee voor het slotdebat maar weet je niet goed hoe je eraan begint? Ook dan mag je met ons contact opnemen.

Tot slot én zeker niet vergeten: de deadline voor de juryscores - en rapporten en inzendingen voor Het Beste Juryrapport en de Knetterende Letteren is 1 maart 2017! Je kan mailen naar info@inktaap.be of de postbode naar Villanella, t.a.v. De Inktaap, Maarschalk Gérardstraat 4, 2000 Antwerpen sturen.

De slotdag is 15 maart 2017, maar daar laten we je ten gepasten tijde meer over weten.


Ken je nog iemand die zich in het Inktaap-avontuur wil storten? Of wil je zelf nog meedoen? Dat kan! Inschrijven doe je hier

>